BINE AI VENIT.

Aruncă o privire. Descoperă creațiile noastre. Suntem încântați să te cunoaștem!

Boemo și-a făcut debutul în piață din România la începutul anului 2013 cu o misiune clară: să ajute fiecare femeie să se simtă și să arate fabulos.

Muzele noastre iubesc frumosul și extravaganța. Femeia Boemo posedă un dar nativ în materie de fashion, ea își asumă riscuri cu stilul ei, deoarece fiind autentică și neconvențională va gusta din plin viața. Întotdeauna sinceră cu ea însăși, va face exact ceea ce dorește: să își cultive spiritul liber, determinarea, creativitatea și individualitatea.

Când vine vorba de accesorii, Boemo inspiră cu o selecție unică de bijuterii feminine, colorate și creații dramatice. Clasic înseamnă în cazul nostru chic, feminin, opulent. Înseamnă stil inconfundabil și elemente spectaculoase, prinse într-o formă cât mai feminină.

„Pentru ca experienta să fie cu adevărat specială încercăm continuu să excelăm în grija față de clientele noastre. Pentru mine în fiecare zi este ajunul Crăciunului, trimitem produse frumos împachetate de cadou în toată țara știind că vor genera emoții intense.” - Alexandra Dobroiu, co-founder Boemo.

"Femeile care își doresc să iasă în evidență pot alege dintr-o variată colecție de coliere, brățări, cercei și accesorii, toate lucrate manual, folosind materiale precum mătase, coral, catifea, perle sau pietre semiprețioase." - Ziare.com

"Cele mai apreciate modele au fost celebrele coliere-statement, feminine, dramatice și opulente, create manual în serie limitată" - Eva.ro

"Consacrat pentru superbele sale coliere-statement lucrate manual, din materiale prețioase, BOEMO este brandul câștigător al proiectului inițiat de centrul comercial Băneasa Shopping City." - TheTrends.ro

                                                            

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot să returnez comanda?

Ai 14 zile să returnezi produsele comandate, indiferent de motiv. Simplu și usor!

Cât mă costă livrarea?

Livrarea prin Curier Rapid este GRATUITĂ, în toată țara, pentru comenzi de 150 lei.

În ce sunt ambalate bijuteriile?

Toate bijuteriile și accesoriile ajung la tine în cutii de cadou individuale, gata de oferit persoanei dragi.

Pot fi personalizate produsele?

O parte din produse pot fi personalizate la cerere (ex: alte culori, materiale etc.). Acest detaliu este specificat pe pagina fiecărui produs în parte.

Cât mă costă returul?

Returul este 100% GRATUIT. Transportul îl suportăm în întregime noi, indiferent de motivul pentru care te-ai răzgândit.

Facebook: