LIVRARE

Comenzile plasate online sunt confirmate telefonic sau prin SMS de către un reprezentant Boemo, cu care vei stabili de comun acord data de livrare și intervalul orar.

Timpul de livrare poate să difere în funcție de produs. Acesta este specificat pe pagina fiecărui produs în parte, sub butonul de ADAUGA IN COS.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, prin Curier Rapid. Pentru comenzile sub 150 lei se aplică o taxă unică de 19 lei în toată țara.

RETUR 

Comandă cu încredere:

1. Ai dreptul deplin, în primele 14 zile de la primirea comenzii, să te răzgândești.

2. Nu trebuie să dai motivul returnării, deși am fi recunoscători pentru această informație - o vom folosi pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

3. Returul este GRATUIT: suportăm integral costul returului prin curier.

4. Deschidere colet la livrare: e important să ai cât mai multă vizibilitate asupra produselor comandate pentru a lua cele mai bune decizii. Boemo îți oferă posibilitatea deschiderii coletului la livrare și verificare vizuală a conținutului timp de 5 minute înainte de a plăti suma ramburs.

PAȘI DE URMAT PENTRU RETUR:

1. Contactează-ne pe adresa de email contact[@]boemo.ro, sună-ne la 0799.384.646 și anunță-ne de dorința de a returna produsul sau produsele. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa în termen cât mai scurt returul și a vă trimite un produs înlocuitor sau pentru a vă returna banii.

2. Asigură-te că ne transmiți următoarele informații: Nume, ID Comandă sau NR Factură, Cont IBAN. În cazul în care dorești produs înlocuitor ne poți menționa și produsele pentru care dorești înlocuirea.

3. Ambalați produsele pe care doriți să le returnați. Produsul, în cutia originală, trebuie pus în altă cutie astfel încât nici produsul nici ambalajul să nu sufere stricăciuni! Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.

4. Trimiteți cu o firmă de curierat rapid (preferabil Fan Courier) coletul cu produsele către sediul nostru - Stradă Anton Bacalbașa 24, bl 171, sc 1, ap 4, sector 4, București - DESTINATAR: STARLIGHT AVENSIS SRL. Menționați ca plată transportului să fie achitată de destinatar, adică de noi.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar în contul IBAN furnizat.

IMPORTANT:

Produsele returnate, cât și ambalajul lor (unde este cazul, de exemplu cutiile/săculeții pentru bijuterii) trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot să returnez comanda?

Ai 14 zile să returnezi produsele comandate, indiferent de motiv. Simplu și usor!

Cât mă costă livrarea?

Livrarea prin Curier Rapid este GRATUITĂ, în toată țara, pentru comenzi de 150 lei.

În ce sunt ambalate bijuteriile?

Toate bijuteriile și accesoriile ajung la tine în cutii de cadou individuale, gata de oferit persoanei dragi.

Pot fi personalizate produsele?

O parte din produse pot fi personalizate la cerere (ex: alte culori, materiale etc.). Acest detaliu este specificat pe pagina fiecărui produs în parte.

Cât mă costă returul?

Returul este 100% GRATUIT. Transportul îl suportăm în întregime noi, indiferent de motivul pentru care te-ai răzgândit.

Facebook: