LIVRARE

Comenzile plasate online sunt confirmate prin SMS de către colega noastra Simona, cu care vei stabili de comun acord data de livrare.

Timpul estimativ de livrare poate să difere în funcție de produs. Acesta este specificat pe pagina fiecărui produs în parte, sub butonul de ADAUGA IN COS.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi de la 150 lei, prin Fan Courier. Pentru comenzile sub 150 lei se aplică o taxă unică de 19 lei în toată țara.

RETUR 

Comandă cu încredere:

1. Ai dreptul deplin, în primele 14 zile de la primirea comenzii, să te răzgândești.

2. Nu trebuie să dai motivul returnării, deși am fi recunoscători pentru această informație - o vom folosi pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

3. Returul este GRATUIT: suportăm integral costul returului prin curier.

4. Deschidere colet la livrare: e important să ai cât mai multă vizibilitate asupra produselor comandate pentru a lua cele mai bune decizii. Boemo îți oferă posibilitatea deschiderii coletului la livrare și verificare vizuală a conținutului timp de 5 minute înainte de a plăti suma ramburs.

PAȘI DE URMAT PENTRU RETUR:

1. Contactează-ne pe adresa de email contact[@]boemo.ro sau la 0799.384.646(SMS + WhatsApp activ) și anunță-ne de dorința de a returna produsul sau produsele. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa în termen cât mai scurt returul și a vă trimite un produs înlocuitor sau pentru a vă returna banii.

2. Asigură-te că ne transmiți cateva informații pentru a identifica comanda: Nume sau ID Comandă sau NR Factură si un Cont IBAN.

3. Ambalează produsele pe care dorești să le returnezi. Produsul, în cutia originală, trebuie pus în altă cutie astfel încât nici produsul nici ambalajul să nu sufere stricăciuni! Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.

4. Comanda la Fan Courier, pentru a ridica produsele, o vom face noi. Nu trebuie să completezi nimic, doar să predai produsele curierului, care va avea deja toate informațiile necesare. NU trebuie să plătești nimic, suportăm integral costul returului. Atât de siguri suntem că o să îți placă :)

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar în contul IBAN furnizat.

IMPORTANT:

Produsele returnate, cât și ambalajul lor (unde este cazul, de exemplu cutiile/săculeții pentru bijuterii) trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme evidente ale utilizării repetate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot să returnez comanda?

Ai 14 zile să returnezi produsele comandate, indiferent de motiv. Simplu și usor!

Cât mă costă livrarea?

Livrarea prin Curier Rapid este GRATUITĂ, în toată țara, pentru comenzi de 150 lei.

În ce sunt ambalate bijuteriile?

Toate bijuteriile și accesoriile ajung la tine în cutii de cadou individuale, gata de oferit persoanei dragi.

Pot fi personalizate produsele?

O parte din produse pot fi personalizate la cerere (ex: alte culori, materiale etc.). Acest detaliu este specificat pe pagina fiecărui produs în parte.

Cât mă costă returul?

Returul este 100% GRATUIT. Transportul îl suportăm în întregime noi, indiferent de motivul pentru care te-ai răzgândit.

Facebook: